Пожежа у Броварах налякала мешканців: що сталось (ФОТО)

Відомо, через що у місті було сильне задимлення

У Броварах сьогодні зранку місцеві мешканці були стурбовані значним стовпом диму в районі Торгмашу. Про пожежу розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, пожежа сталася на вулиці Миколи Міхновського, 26. Горіли будинок та господарча будівля.

"Загоряння виникло на другому поверсі приміщення, де розміщувався хостел. Звідти вогонь перекинувся на всю будівлю. Пожежу ліквідовано оперативно, працювали рятувальники Броварів, Требухова та Княжич. За попередньою інформацією постраждалих нема", — поінформував Сапожко.

Мер Броварів закликав людей бути обачними, адже з настанням справжнього літа підвищується ризик виникнення пожеж. Сапожко також оприлюднив фото с місця надзвичайної події.

Нагадаємо, у ДСНС повідомляли, що у Деснянському районі Києва під час гасіння пожежі у багатоповерхівці виявили тіла жінки та дитини з ознаками тілесних ушкоджень. За даними рятувальників, чотирьохрічний хлопчик знаходився у ванній та був ще живий. Дитина померла у кареті швидкої допомоги. Тіло жінки знайшли на підлозі на кухні. За фактом умисного вбивства та підпалу відкрили два кримінальних провадження. Ймовірного підозрюваного в цих злочинах затримали.

Читайте також, як у Києві провели масштабну спецоперацію щодо шпигунів та наркодилерів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися