Працівники року: у Києві робітники клали асфальт прямо в яму з водою (ВІДЕО)

Комунальники розпочали ремонтувати мокру дорогу

У Деснянському районі Києва робітники комунальних служб клали асфальт прямо в яму з водою. Пригода трапилася на столичному бульварі Володимира Висоцького. Як пишуть "Коментарі", про це повідомили люди в соціальних мережах.

Хоч перехожі й зробили зауваження працівникам, однак робітники не зважали й продовжували "професійний" ремонт дороги.

"Це просто жах! Кому війна, а кому... Троєщина, бульвар Висоцького", - йдеться в повідомленні в соціальних мережах.

У соціальних мережах опублікували відео, на якому можна побачити, як комунальники ремонтують мокру дорогу в Києві. Робітники укладають асфальт у яму з водою.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві шанувальник "руского міра" постане перед судом. Київська міська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 40-річного киянина, який поширював матеріали з виправдовуванням і запереченням війни Росії проти України. Під час досудового розслідування обвинувачуваний змінив свої погляди, цілком визнав вину й розкаявся.

Також "Коментарі" писали, що в Києві за час війни рівень злочинності зменшився майже на 50% - у столиці стало "значно спокійніше". У Києві під час війни рівень злочинності впав майже вдвічі. За кілька місяців із початку вторгнення Росії в України завдяки Нацполіції було виявлено понад 20 диверсійно-розвідувальних груп, зачищено 31 населений пункт у Київській області й відкрито 167 кримінальних проваджень.

Читайте на порталі "Коментарі": в Ірпені майже повністю зруйновано найбільший ліцей. В Ірпінському ліцеї №3 зафіксували значні пошкодження внаслідок обстрілів російських окупантів, але заклад планують відновити в першу чергу. Через російську агресію пошкодження Ірпінського ліцею №3 становлять 75%. Це один із найбільших закладів загальної середньої освіти Ірпінської громади. До повномасштабної війни тут навчалися майже дві тисячі учнів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


олег

4 червня 2022, 12:56

Зато у Зеленского в его виртуальной Украине всё красиво. Нужно не в смартфончики опросики делать о легализации оружия, а смотреть, что делается в реальной жизни, а в реальной жизни как клали в лужу так и кладут и никакими цифровыми технологиями это не исправишь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися