На ДВРЗ після ракетних обстрілів загасили пожежі

Яка ситуація на обстріляному заводі зараз

На Дарницькому вагоноремонтному заводі локалізували пожежі, що виникли внаслідок ракетних обстрілів Києва. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних Сил України, передають "Коментарі".

За даними Генштабу ЗСУ, російські військові здійснили пуски п’яти крилатих авіаційних ракет Х-22 з акваторії Каспійського моря у напрямку Києва.

"Одна ракета була знищена підрозділом протиповітряної оборони Повітряних сил ЗС України. Решта — влучили в об’єкти інфраструктури на півночі столиці України. За попередньою інформацією, жертв внаслідок ракетного удару противника немає. Пожежі, що виникли,  локалізовано. Небезпеки немає", — йдеться в заяві Генерального штабу ЗСУ.

Про обстріли столиці розповів голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін. Він відреагував на заяву Міноборони РФ, заявивши, що на території ДВРЗ немає військової техніки, та запросив журналістів подивитись на наслідки атаки російських військових на залізничну інфраструктуру.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок обстрілів російських окупантів є постраждаліВ компанії "Енергоатом" оприлюднили фото крилатої ракети російських окупантів, що пролетіла в напрямку Києва критично низько над Південноукраїнською атомною електростанцією. У підприємстві також зробили заяву щодо акту ядерного тероризму.

Нагадаємо, на Київщині сили Протиповітряної оборони Збройних Сил України збили ракету російських окупантів. Ворожа ракета збита вранці над Обухівським районом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися