У Києві допитливий чоловік постраждав від вибуху гранати: де був знайдений небезпечний предмет

Киянина з травмою руки ушпиталили медики

У четвер 9 червня до поліції надійшло повідомлення про тілесні ушкодження, які отримав чоловік. 57-річний житель Києва під час прогулянки Лісовим проспектом Деснянського району знайшов невідомий предмет і спробував його розібрати. Предмет вибухнув і пошкодив чоловіку руку. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Патрульній поліції Києва у Фейсбуці.

"Громадянин вирішив його розібрати самостійно й стався вибух. 57-річного чоловіка з травмою руки ушпиталили медики", - повідомили правоохоронні органи на своїй сторінці у Фейсбуці.

На місце події прибули слідчо-оперативна група й вибухотехніки для обстеження території й оформлення події.

Правоохоронні органи у своєму повідомленні звернулися до киян із закликом не не торкатися невідомих предметів, які схожі на боєприпаси чи будь-які інші вибухонебезпечні предмети. У разі виявлення таких предметів нікого до них не підпускати й одразу викликати служби 101 або 102.

Як повідомляли раніше "Коментарі", сміттєпереробний завод планують побудувати у Борисполі. У Броварському районі Київської області гостро стоїть питання утилізації твердих побутових відходів. Щоб вирішити питання утилізації сміття влада Борисполя запропонувала на своїй території земельну ділянку площею 17 гектарів із можливим додатковим використанням ще 20 гектарів неподалік Об’їзної дороги.

Також "Коментарі" писали, що У Києві відкрили притулок для представників ЛГБТ. Відомо, що у новому приміщенні ЛГБТ-притулку зробили ремонт, зібрали побутову техніку та речі для облаштування умов. На сьогоднішній день організація заселяє всіх, кому потрібне житло в столиці.

Читайте на порталі "Коментарі": Монастирський не виключив повторного наступу Росії на Київ. Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський не відкидає повторного наступу російських окупантів на українську столицю, а тому в регіоні активно зміцнюють оборону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися