У Києві на Подолі біля станції метро сталася пожежа (ФОТО)

Пожежа виникла на території будівництва

У Подільському районі в Києві 10 червня сталася пожежа біля входу на станцію метро "Тараса Шевченка". Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в прес-службі Головного управління ДСНС України у місті Києві.

Як повідомляють у Державній службі з надзвичайних ситуацій, на перетині вулиць Межигірської та Оленівської спалахнув трактор. У результаті інциденту ніхто не постраждав.

Повідомлення про пожежу біля станції метро надійшло до рятувальників приблизно о 14:00.

"Як виявилося, пожежа виникла на території будівництва. На відкритій території горіло 2 кондиціонери та трактор. О 14:12 пожежу бійцям ДСНС вдалося локалізувати загоряння, а о 14:35 – ліквідувати", - повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

У повідомленні зазначається, що через пожежу ніхто не постраждав. Наразі правоохоронні органи встановлюють причини й обставини виникнення пожежі на будівельному майданчику.

Як повідомляли раніше "Коментарі", сміттєпереробний завод планують побудувати у Борисполі. У Броварському районі Київської області гостро стоїть питання утилізації твердих побутових відходів. Щоб вирішити питання утилізації сміття влада Борисполя запропонувала на своїй території земельну ділянку площею 17 гектарів із можливим додатковим використанням ще 20 гектарів неподалік Об’їзної дороги. На цій ділянці планують розмістити підприємство по переробці побутових відходів та сміття.

Також "Коментарі" писали, що в Києві відкрили притулок для представників ЛГБТ. Відомо, що у новому приміщенні ЛГБТ-притулку зробили ремонт, зібрали побутову техніку та речі для облаштування умов. На сьогоднішній день організація заселяє всіх, кому потрібне житло в столиці.

Читайте на порталі "Коментарі": Монастирський не виключив повторного наступу Росії на Київ. За його словами, на сьогодні українське військове командування та інші силові органи готуються до посиленої оборони області. Він зазначив, що сьогодні загрози повторного наступу на Київ немає, проте ніхто не знає, які сценарії будуть завтра. Саме тому продовжується серйозна підготовка ліній оборони та військ, які залишаються у столичному регіоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися