Голова поліції Київщини повідомив, скільки за час війни загинуло дітей в області

Деякі діти вважаються зниклими безвісти, а декого окупанти насильно вивезли з України

Через російську агресію на території Київщини загинуло 38 дітей, серед яких четверо вважаються зниклими безвісти. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву в ефірі телемарафону зробив голова поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Згідно з попередніми даними правоохоронних органів, трьох дітей російські окупанти насильно вивезли з Київщини на територію Білорусі. Про долю ще однієї дитини наразі взагалі не відомо.

"По одній дитині є інформація, що тіло її батька знайдено під завалами у Бородянці. Тіло дитини там не знайдено. Можливо, дитина загинула, але ми при надії, що все ж таки десь ця дитина знайдеться", - повідомив голова поліції Київської області під час телемарафону.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві часто чутно вибухи: у військовій адміністрації пояснили причину. У Київській області тривають роботи з розмінування деокупованих територій. Вибухи через розмінування особливо чутно жителям правого берега столиці. Завдяки діям військових, рятувальників ДСНС, поліцейських, який проводять розмінування територій, вдалося вже знешкодити 41 тисячу вибухонебезпечних предметів.

Також "Коментарі" писали, що комісія ООН із розслідування воєнних злочинів відвідала Київщину. Спільно з керівником Національної поліції Київської області Андрієм Нєбитовим та головним слідчим регіону Віктором Луговим провели робочу зустріч із міжнародними експертами та владою Ірпеня щодо механізмів документування воєнних злочинів росіян та фактів порушення країною-терористом прав людини.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві під час пожежі у багатоповерхівці загинула людина. За даними відомства, пожежа сталася близько другої години ночі у багатоповерхівці в Святошинському районі Києва. На вулиці Академіка Єфремова, 3 пожежа сталася на четвертому поверсі дванадцятиповерхового житлового будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися