У Києві затримали мародера, який обікрав квартиру захисника України, поки той перебував на фронті: подробиці

Усі викрадені речі повернуть власнику

У Києві затримала чоловіка, підозрюваного в мародерстві. Він пробрався до квартири українського військового, поки той захищав Україну на фронті, і пограбував її. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в прес-службі поліції Києва у Фейсбуці.

Згідно з інформацією правоохоронних органів, до поліції звернувся військовослужбовець із повідомленням про крадіжку. Боєць ЗСУ після ротації повернувся додому й виявив, що з квартири винесли речі, поки його не було.

"Поліцейські викрили 35-річного киянина, вже підозрюваного у скоєнні аналогічного злочину на території Подільського району. Він не встиг продати викрадене майно – його вилучили як речові докази і після проведення всіх необхідних слідчих дій повернуть власнику", - йдеться в повідомленні поліції Києва.

За фактом крадіжки, яка була скоєна під час воєнного стану й розцінюється як мародерство, було відкрито кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині у лісі поліція знайшла ще одне тіло вбитого цивільного. На Колонщині в Макарівському районі Київщини правоохоронні органи знайшли ще одне тіло вбитого російськими окупантами мирного жителя. Російські військові розстріляли 49-річного чоловіка. 

Також "Коментарі" писали, що Путін нагородив орденом полк, причетний до звірств у Київській області. Нагороджений орденом 239-й танковий полк РФ фігурував у розслідуваннях видання "Медуза" й журналістського проекту Astra шодо злочинів, які вчинили російські окупанти в селі Богданівка, що знаходиться в Броварському районі на Київщині.

Читайте на порталі "Коментарі": столичну компанію викрили на фінансуванні бойовиків через аптечний бізнес у Донецьку. У Києві під час контррозвідувальної операції заблокували роботи комерційної структури. Це підприємство встигло перерахувати до "бюджету" так званої "ДНР" майже вісім мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися