У поліції повідомили, скільки воєнних злочинів росіян уже задокументували на Київщині

Тільки за матеріалами поліції оголошено підозру більше 15 окупантам

На Київщині було задокументовано понад 3 тисячі воєнних злочинів, вчинених військовими російської армії. Підозра була оголошена понад 15 російським окупантам. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова поліції Київської області Андрій Нєбитов в ефірі телемарафону.

Нєбитов зазначив, що правоохоронні органи працюють разом із Службою безпеки України для того, щоб встановити осіб, які в складі російської армії перебували на території Київської області й вчиняли звірства.

"І тільки за матеріалами поліції оголошено підозру більше 15 окупантам. Далі ми встановлюємо їх, проводимо відповідні слідчі дії, впізнання. І якщо доказова база у нас зібрана, то особі оголошується про підозру. Це важливий елемент — притягти їх за національними законодавством до відповідальності і обов’язково оголосити їх в розшук, щоб вони відчували себе в комфорті лише на території Росії і більше ніде у світі", - повідомив Нєбитов під час телемарафону.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині затримали шанувальника "русского міра": хотів вступити до ЗСУ, аби втекти до ворога. У Київській області затримали чоловіка, який планував підписати контракт із ЗСУ, а потім перейти на бік окупантів. У телефоні затриманого знайшли листування з громадянами РФ, де він розповідав про очікування наступу окупантів і "геноцид російськомовних" в Україні.

Також "Коментарі" писали, що в Києві на Майдані встановили 55 прапорів із позивними загиблих бійців "Азова". На газоні на Майдані встановили прапорці із позивними загиблих бійців, а також датами їхньої загибелі. Акція покликана нагадати суспільству про воїнів, які загинули на війні з Росією.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві врятували жінку, яка заплуталась у рибальських сітках. Рятували потерпілу у Дніпровському районі Києва з Русанівського каналу. На місці події виявилось, що людина знаходилась у воді на відстані п’яти метрів від берега. Жінка заплуталась в рибальських сітках та самостійно не могла виплутатись та дістатись берега.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися