У Києві ліквідують наслідки негоди (ФОТО)

Повалені дерева прибирають з вулиць столиці

Перші наслідки грози, що пролетіла столицею, ліквідують у Києві. Про це розповіли в комунальному об’єднанні "Київзеленбуд", передають "Коментарі".

Повалені та зламані дерева прибирають з вулиць столиці комунальники.

"Працівники наших підприємств вже починають розкряжовувати великі гілки та прибирати їх із проїжджих та пішохідних частин доріг. Обстеження територій триває", — йдеться в заяві КО "Київзеленбуд".

Повну інформацію про кількість пошкоджених дерев у Києві через грозу у комунальному підприємстві обіцяють надати завтра. Там також подякували водіям, які дотримуються правил та паркують автомобілі у відведених для цього місцях.

"Це дозволяє не лише безперешкодно прибрати повалені дерева, а й береже ваше майно, а часом і життя!" — зазначили в КО "Київзеленбуд".

У підприємстві показали фото з наслідками негоди у Києві. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області перевірили водні об’єкти. За результатами перевірки робоча група встановила, що всі місця на території Броварського району непридатні для купання.

Нагадаємо, у компанії "Київводоканал" спростовували інформацію про можливий спалах холери через холерну паличку у воді. Деталі  — за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися