У музеї трипільської культури сталася пожежа (ФОТО)

Подробиці розповіли рятувальники

У єдиному приватному музеї трипільської культури у світі, що розташований в Обухівському районі Київщини, сталася пожежа. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України регіону, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, на території Історико-археологічного музею Трипільської культури “Прадавня Аратта-України” загорівся дах допоміжної будівлі. Археологічний музей розташований у селі Трипілля та налічує з пів тисячі експонатів. Повністю ліквідувати пожежу вдалося за дві години.

Про постраждалих та причину пожежі рятувальники не повідомляють. В ДСНС України у Київській області оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишньому міському голові Києва повідомили про підозру у державній зраді. В Офісі генпрокурора України стверджують, що на наступний день після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну ексмер столиці на власній сторінці у Facebook закликав до визнання кордонів терористичних організацій "Донецька народна республіка" та "Луганська народна республіка". 

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як у Києві арештували російських агентів, які працювали в органах української влади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися