У Києві на території ЖК п’яний іноземець побив охоронця (ФОТО)

Про інцидент розповіли в поліції

У Києві затримали іноземця за хуліганство на території житлового комплексу. Подробиці інциденту розповіли в поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, п’яний 33-річний чоловік намагався потрапити до житлового комплексу без відповідної перепустки. Коли охоронець ЖК відмовив пропустити його, хуліган побив чоловіка та пошкодив службове майно. Інцидент стався у Дарницькому районі Києва.

Співробітники охорони ЖК зупинили правопорушника та передали поліцейським. З’ясувалося, що чоловік напідпитку намагався потрапити до дівчини, яка мешкає у одному з будинків житлового комплексу. Дебоширом виявився іноземець, 1989 року народження. Хулігана затримали. Прилад Драгер показав в його організмі 1,34 проміле алкоголю. За фактом хуліганства розпочали кримінальне провадження. Затриманому загрожує обмеження волі на строк до п’яти років. Досудове розслідування триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишньому міському голові Києва повідомили про підозру у державній зраді. В Офісі генпрокурора України стверджують, що на наступний день після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну ексмер столиці на власній сторінці у Facebook закликав до визнання кордонів терористичних організацій "Донецька народна республіка" та "Луганська народна республіка". 

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як у Києві арештували російських агентів, які працювали в органах української влади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися