До Києва прибули ще 35 тіл загиблих захисників "Азовсталі"

Точних даних про те, до яких підрозділів захисники належали, ще немає

До столиці привезли тіла ще 35 загиблих оборонців із Маріуполя. Серед них є й військові з "Азовсталі". Тіла захисників будуть розподілені між моргами Київської області. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Патронатній службі захисників "Азовсталі" в Телеграмі.

"До Києва щойно прибуло ще 35 загиблих з "Азовсталі" та інших районів міста Маріуполь. Тіла полеглих знов будуть розподілені між моргами Київської обласної лікарні, Бучі та Вишгорода", - йдеться в повідомленні.

Точної інформації стосовно того, у яких підрозділах були захисники, наразі немає. Тіла українських військових передали в рамках обміну з РФ, який відбувся в Запорізькій області.

Патронатна служба наголосила, що родичі загиблих будуть повідомлені про порядок розпізнання тіл найближчим часом.

Як повідомляли раніше "Коментарі", генерал Павлюк розповів про готовність сил оборони Києва: подробиці. За його словами, із оборони Києва від російських окупантів на початку повномасштабного вторгнення РФ було зроблено висновки, існують сплановані заходи. Він зазначив, що у сучасній обороні важливо відбити атаку супротивника, завдати йому максимальних втрат, утримати важливі райони місцевості та створити умови для наступу.

Також "Коментарі" писали, що на війні з Росією загинув відомий журналіст - спікер заступника голови КМДА. Відомо, що Чеповий пішов на фронт добровольцем територіальної оборони та віддав життя у перші дні червня, тіло загиблого впізнали лише вчора. Він став 34 медійником, який загинув 2022 року.

Читайте на порталі "Коментарі": масове отруєння шаурмою у Києві спровокувало організацію рейдів. За даними відомства, на засіданні комісії розглянули небезпечну ситуацію через масове отруєння шаурмою у Києві. Фахівці зазначили, що через спеку будь-який харчовий продукт за 20-30 хвилин перетворюється на отруту. Експерти ухвалили рішення обстежувати усі агропромислові ринки, ярмарки та ятки у столиці.

Джерело: https://t.me/azovangels/51/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися