В Білій Церкві за участю пішохода сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Про аварію розповіли в поліції

Поліція Київщини розслідує смертельну дорожньо-транспортну пригоду, що сталася за участю пішохода в Білій Церкві. Про це розповіли у відомстві, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, аварія сталася по бульвару Олександрійському у вівторок, 21 червня, о 22 годині. Водій автомобіля "ВАЗ" збив пішохода. За кермом був 56-річний пенсіонер. Внаслідок ДТП потерпілий помер на місці до приїзду медиків. Поліція закликала допомогти встанови особу загиблого.

Прикмети: Вік особи близько 30 років. Зріст 170-180см, середньої тілобудови, волосся світлого кольору. Одягнений у жовту футболку, блакитні джинси та високі кросівки Puma чорного кольору. При собі мав ключі від автомобіля Nissan.

За фактом ДТП працівники Слідчого управління Київщини розпочали досудове розслідування. В поліції оприлюднили фото з місця аварії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишньому міському голові Києва повідомили про підозру у державній зраді. В Офісі генпрокурора України стверджують, що на наступний день після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну ексмер столиці на власній сторінці у Facebook закликав до визнання кордонів терористичних організацій "Донецька народна республіка" та "Луганська народна республіка". 

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як у Києві арештували російських агентів, які працювали в органах української влади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися