В Ірпені чоловік розгулював з гранатою: у поліції Київської області повідомили подробиці

Під час перевірки поліцейські вилучили у чоловіка ручну гранату РГО та запал від неї

Правоохоронні органи Бучанщини затримали 37-річного чоловіка, який розгулював в Ірпені з гранатою. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в поліції Київської області у Фейсбуці.

Згідно з інформацією правоохоронних органів, затриманий чоловік виявився мешканцем селища Немішаєве Бучанського району Київської області. Під час перевірки працівниками поліції були вилучені ручна граната РГО й запал до неї.

Наразі чоловіка, який розгулював з гранатою, затримали. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

"За фактом незаконного зберігання боєприпасів [ст.263 ККУ] поліцейські розпочали досудове розслідування. Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі", - повідомили в поліції Київської області.

Як повідомляли раніше "Коментарі", генерал Павлюк розповів про готовність сил оборони Києва: подробиці. За його словами, із оборони Києва від російських окупантів на початку повномасштабного вторгнення РФ було зроблено висновки, існують сплановані заходи. Він зазначив, що у сучасній обороні важливо відбити атаку супротивника, завдати йому максимальних втрат, утримати важливі райони місцевості та створити умови для наступу.

Також "Коментарі" писали, що на війні з Росією загинув відомий журналіст - спікер заступника голови КМДА. Відомо, що Чеповий пішов на фронт добровольцем територіальної оборони та віддав життя у перші дні червня, тіло загиблого впізнали лише вчора. Він став 34 медійником, який загинув 2022 року.

Читайте на порталі "Коментарі": масове отруєння шаурмою у Києві спровокувало організацію рейдів. За даними відомства, на засіданні комісії розглянули небезпечну ситуацію через масове отруєння шаурмою у Києві. Фахівці зазначили, що через спеку будь-який харчовий продукт за 20-30 хвилин перетворюється на отруту. Експерти ухвалили рішення обстежувати усі агропромислові ринки, ярмарки та ятки у столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися