У Києві досі працює компанія, звинувачена в афері на мільйони доларів: подробиці

Співробітники компанії обдурили тисячі людей з більш ніж 50 країн світу

Більше ніж 200 працівників компанії пропонують пенсіонерам з європейських країн "вигідне інвестування" в криптовалюту та акції. Як повідомляють "Коментарі", про це пише "РБК-Україна".

У виданні зазначили, що співробітники компанії Milton Group обдурили декілька тисяч людей із понад 50 країн світу. Тільки протягом 2019 року компанія завдяки щахрайським діям виманила в людей понад 70 мільйонів доларів.

Журналістами було з'ясовано, що компанія досі працює в Києві, де має штаб-квартиру. Аферисти навіть не змінювали місце свого офісу, продовжуючи працювати в Mandarin Plaza і Arena City.

Журналісти видання звернулися з інформаційним запитом до Служби безпеки України, Національної поліції, Бюро економічної безпеки. Видання попросило надати інформацію про те, чи відкриті наразі справи щодо компанії в Україні. Однак офіційної відповіді досі немає. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", генерал Павлюк розповів про готовність сил оборони Києва. За його словами, із оборони Києва від російських окупантів на початку повномасштабного вторгнення РФ було зроблено висновки, існують сплановані заходи. Він зазначив, що у сучасній обороні важливо відбити атаку супротивника, завдати йому максимальних втрат, утримати важливі райони місцевості та створити умови для наступу.

Також "Коментарі" писали, що на війні з Росією загинув відомий журналіст - спікер заступника голови КМДА. Відомо, що Чеповий пішов на фронт добровольцем територіальної оборони та віддав життя у перші дні червня, тіло загиблого впізнали лише вчора. Він став 34 медійником, який загинув 2022 року.

Читайте на порталі "Коментарі": масове отруєння шаурмою у Києві спровокувало організацію рейдів. За даними відомства, на засіданні комісії розглянули небезпечну ситуацію через масове отруєння шаурмою у Києві. Фахівці зазначили, що через спеку будь-який харчовий продукт за 20-30 хвилин перетворюється на отруту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися