На бульварі Лесі Українки в Києві загорівся автомобіль: гасити довелося всім небайдужим

Небайдужі громадяни приєдналися до гасіння пожежі в Києві

Під час патрулювання на бульварі Лесі Українки в Києві поліцейські побачили легковий автомобіль, який стояв посеред дороги. З-під капота авто було видно дим і полум'я. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в патрульній поліції Києва.

Правоохоронці розповіли, що вони одразу ж стали гасити пожежу. Згодом до них приєдналися небайдужі громадяни, які також взялися ліквідовувати загоряння в авто.

Згідно з попереднями даними правоохоронних органів, пожежу спричинила несправна електропроводка.

На щастя, під час інциденту постраждалих немає.

"Шановні водії! Перед поїздкою перевіряйте технічний стан і комплектність транспортного засобу. Будьте взаємоввічливими та допомагайте одне одному!" - закликали працівники поліції Київської області.

Як повідомляли раніше "Коментарі", генерал Павлюк розповів про готовність сил оборони Києва: подробиці. За його словами, із оборони Києва від російських окупантів на початку повномасштабного вторгнення РФ було зроблено висновки, існують сплановані заходи. Він зазначив, що у сучасній обороні важливо відбити атаку супротивника, завдати йому максимальних втрат, утримати важливі райони місцевості та створити умови для наступу.

Також "Коментарі" писали, що на війні з Росією загинув відомий журналіст - спікер заступника голови КМДА. Відомо, що Чеповий пішов на фронт добровольцем територіальної оборони та віддав життя у перші дні червня, тіло загиблого впізнали лише вчора. Він став 34 медійником, який загинув 2022 року.

Читайте на порталі "Коментарі": масове отруєння шаурмою у Києві спровокувало організацію рейдів. За даними відомства, на засіданні комісії розглянули небезпечну ситуацію через масове отруєння шаурмою у Києві. Фахівці зазначили, що через спеку будь-який харчовий продукт за 20-30 хвилин перетворюється на отруту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися