В одній із громад Київської області сталася пожежа: є загиблі

В одній із кімнат будинку знайшли мертвого чоловіка

24 червня в селі Надросівка Володарської громади, що в Київській області, сталася пожежа в одному з житлових будинків. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Головному управлінні ДСНС України у Київській області у Фейсбуці.

"24 червня о 06:05 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про пожежу в селі Надросівка на вулиці Лесі Українки, Володарської селищної територіальної громади. На місце події направлено черговий караул 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Володарка", - повідомили рятувальники.

У повідомленні зазначається, що пожежа сталася в житловому будинку. Локалізувати пожежу вдалося о 6:54, а повністю ліквідувати - о 7:24. Гасили пожежу 7 людей особового складу 2 одиниці пожежної техніки. 

Під час гасіння в кімнаті однієї з квартир знайшли тіло чоловіка 1974 року народження. Наразі причини загоряння встановлюються.

Як повідомляли раніше "Коментарі", для посилення оборони Києва на Дніпрі було створено річковий дивізіон катерів: подробиці. Створити такий військовий річковий флот було необхідно з огляду на близьке сусідство з Білоруссю, у якої є річковий дивізіон і флот на самому кордоні з Україною - у Пінську та в Лоєві. Тому укріпити північ держави такими комплексом сил було важливо.

Також "Коментарі" писали, що нардеп Деркач допомагав російським спецслужбам готувати захоплення Києва. В СБУ зазначили, що оперативну розробку російської агентурної мережі вели давно, але остаточно нейтралізували її лише на початку повномасштабної війни. Правоохоронці затримали колишнього помічника нардепа Ігоря Колєснікова. Він був негласним співробітником Генерального штабу РФ із позивним "Ветеран", зв’язківцем і фінансовим кур’єром між російськими спецслужбами і нардепом Андрієм Деркачем.

Читайте на порталі "Коментарі": наслідки обстрілів нафтобази поблизу Василькова: що розповіли екологи. Внаслідок авіаційного удару крилатими ракетами знищено десять резервуарів з нафтопродуктами та більша частина трубопроводів. Загальна сума збитків, завданих внаслідок потрапляння небезпечних речовин в атмосферу складає 888 мільйонів 383 тисячі гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися