У Києві з Дніпра дістали тіло чоловіка: рятувальники повідомили подробиці

Причину та обставини трагічного випадку буде встановлювати поліція

У Києві 24 червня рятувальники дістали з Дніпра тіло чоловіка-потопельника. Як повідомляють "Коментарі", про це пише Головне управління ДСНС України у місті Києві на своїй сторінці у Фейсбуці.

"24 червня, о 14:40 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що в затоці річки Дніпро, неподалік вул. Зарічної, що у Дарницькому районі столиці, знаходиться тіло людини", - повідомили в ДСНС.

У повідомленні зазначається, що рятувальники, коли прибули на місце події, побачили на поверхні воді недалеко від берега тіло чоловіка. За допомогою спеціального спорядження тіло чоловіка 1970-го року народження доставили до берега й передали слідчо-оперативній групі.

Наразі правоохоронні органи встановлюють причини й обставини трагедії.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський призначив нових керівників двох РДА на Київщині. Згідно з документами, головою Вишгородської райдержадміністрації Київської області Зеленський призначив Олексія Данчина. Фастівську РДА очолив Юрій Волков.

Також "Коментарі" писали, що в київських садочках та школах облаштують укриття: Київрада ухвалила рішення. Київська міська рада ухвалила рішення, відповідно до якого в Києві починають процес облаштування найпростіших укриттів у тих закладах освіти, де їх досі немає. Кличко наголосив, що київська влада повинна зайнятися ремонтом і реконструкцією, а також вжити заходів із забезпечення укриттів у школах і садочках необхідними засобами, оскілька війна ще триває, а тому загроза ракетних обстрілів не зникла.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві вилучили музейні експонати на мільйони доларів. Унікальні експонати виявили під час обшуків в рамках розслідування діяльності, пов’язаної з фінансуванням "ДНР", виведення грошей з України до РФ, а також ведення бізнесу на території окупованого Криму. Правоохоронці встановили коло осіб, причетних до цих злочинів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися