Київ виключили із рейтингу найкомфортніших міст світу - "війна в Україні має вплив"

Лідером рейтингу визнано столицю Австрії Відень

Київ прибрали з рейтингу найкомфортніших міст світу Global Liveability Index. Як повідомляють "Коментарі", про це пише The Economist.

"Війна в Україні має вплив на комфортність міст. 2022 року Київ не має балів, тому що кореспонденту EIU довелося відмовитися від опитування, коли почалися бойові дії", - повідомили у виданні.

У виданні також зазначили, що у 2019 році Київ був на 117 місці серед 140 міст світу. Пізніше рейтинг не ствоювали через пандемію коронавірусу у всьому світі. 

Також повідомляється, що міста Росії Москва та Санкт-Петербург були в списку на 15 та 13 місцях, а зараз опустилися на 80 й 88 місця. 

Лідер рейтингу вже втретє столиця Австрії Відень.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський призначив нових керівників двох РДА на Київщині. Згідно з документами, головою Вишгородської райдержадміністрації Київської області Зеленський призначив Олексія Данчина. Фастівську РДА очолив Юрій Волков.

Також "Коментарі" писали, що в київських садочках та школах облаштують укриття: Київрада ухвалила рішення. Київська міська рада ухвалила рішення, відповідно до якого в Києві починають процес облаштування найпростіших укриттів у тих закладах освіти, де їх досі немає. Кличко наголосив, що київська влада повинна зайнятися ремонтом і реконструкцією, а також вжити заходів із забезпечення укриттів у школах і садочках необхідними засобами, оскілька війна ще триває, а тому загроза ракетних обстрілів не зникла.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві вилучили музейні експонати на мільйони доларів. Унікальні експонати виявили під час обшуків в рамках розслідування діяльності, пов’язаної з фінансуванням "ДНР", виведення грошей з України до РФ, а також ведення бізнесу на території окупованого Криму. Правоохоронці встановили коло осіб, причетних до цих злочинів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


андрей

25 червня 2022, 10:59

А эта помойка была ли когдато комфортным городом?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися