Ще одна багатоповерхівка горіла у Києві: подробиці (ФОТО)

Про надзвичайну подію розповіли рятувальники

У Дарницькому районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, у 16-поверховому житловому будинку загорівся балкон однієї з квартир. Пожежа у багатоповерхівці на вулиці Олійника, 19 сталася сьогодні, 26 червня, близько опівдня. З балкону на 15-му поверсі вогонь розповсюдився на балкон 16-го поверху.

Під час гасіння пожежі із сусідніх квартир врятували трьох мешканців, ще п’ятеро людей — евакуювали. Внаслідок пожежі постраждала жінка 1963 року народження з квартири на 16-му поверсі. У потерпілої зафіксували незначне отруєння продуктами горіння та передали жінку медикам. Від госпіталізації жінка відмовилась.

На місці пожежі працювали три десятки рятувальників. Вогонь вдалося загасити за годину. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Шевченківському районі Києва триває ліквідація наслідків ракетних обстрілів російських окупантів. З будинку, куди влучила ракета, евакуювали 25 мешканців. Поранені пятеро людей, серед них — семирічна дівчинка, яку дістали з-під завалів. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Одна людина загинула. Згодом стало відомо, що кількість постраждалих внаслідок ракетних обстрілів Києва зросла.

Після ракетних обстрілів Києва мер столиці Віталій Кличко звернувся до киян та гостей міста. Київський міський голова закликав мешканців столиці не втрачати пильності, не публікувати відео та фото одразу після вибухів та чекати офіційної інформації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися