Лікарі розповіли про стан 7-річної дівчинки, яка постраждала під час обстрілів Києва

Ця маленька семирічна дівчинка мирно спала у себе вдома в Києві, допоки російська крилата ракета не влучила в її будинок

26 червня ракета окупантів влучила в 9-поверховий житловий будинок у Києві. У результаті обстрілу загинув чоловік, одна жінка опинилася під завалами, а 7-річна дівчинка отримала серйозні травми. Як повідомляють "Коментарі", лікарі національної дитячої лікарні "Охматдит" розповіли, як наразі почуває себе дитина.

Дівчинку дістали з-під завалів: через влучання ракети в будинок вона отримала травми середнього ступеня тяжкості.

"Дівчинка прибула до лікарні у свідомості. Спеціалісти Охматдиту встановили у дитини численні рани, забиття та садна", - повідомили лікарі.

На повідомлення про травмування дитини відреагував і міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. Міністр закликав країни G7 до запровадження ще більшої кількості санкцій проти Росії через ракетні удари по Києву.

"Ця маленька семирічна дівчинка мирно спала у себе вдома в Києві, допоки російська крилата ракета не влучила в її будинок. Багато інших дітей та батьків по всій Україні перебувають під російськими обстрілами", - зазначив Кулеба.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві ракета влучила у багатоповерхівку: під завалами є люди. Уранці 26 червня ворожа ракета влучила в 9-поверховий житловий будинок у Шевченківському районі Києва, унаслідок чого постраждали люди, а частина досі знаходиться під завалами. У ДСНС зазначили, що повідомлення про пожежу в Шевченківському районі Києва надійшло о 06:29. На місце події одразу ж прибули рятувальники. Пожежа сталася в 9-поверховому будинку, у якому через ракету частково зруйновані верхні поверхи. 

Також "Коментарі" писали, що на Троєщині вщент згоріла станція техобслуговування. Гасіння пожежі ускладнювало відсутність протипожежного водопостачання. Рятувальники були вимушені організовувати підвоз води. Внаслідок пожежі згоріла СТО та пошкоджено два поруч розташованих автомобіля. Жертв та постраждалих немає.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві шахрай продав волонтерам неякісні бронежилети. За даними правоохоронців, по допомогу до поліції звернулися волонтери у травні цього року. Вони повідомили, що у столиці налагодив торгівлю сумнівними бронежилетами невідомий чоловік. Куплені волонтерами бронежилети відправили на експертизу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися