На Київщині правоохоронці виявили двох чоловіків з гранатами (ФОТО)

Обох чоловіків поліцейські затримали

Поліція Київської області затрмала двох правопорушників, у яких під час огляду було виявлено гранати. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в прес-службі поліції Київської області у Фейсбуці.

Як повідомляють у поліції, у селі Богдани на Вишгородщині, що в Київській області, було затрмано 50-річного чоловіка. Під час перевірки в жителя села знайшли ручну гранату типу Ф-1 та запал до неї. 

Ще одна граната була виявленя правоохоронними органами в 32-річного жителя села Заворичі, що в Броварському районі на Київщині. 

Обох чоловіків затримали й помістили в ізолятор тимчасового тримання.

"За фактом незаконного зберігання боєприпасів [ч.1 ст.263 ККУ] слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили правопорушникам про підозру. Зловмисникам загрожує до 7 років позбавлення волі", - зазначили в поліції Київської області.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві через ракетний обстріл виникли проблеми з водопостачанням: які райони постраждали. У деяких районах Києва 26 червня з'явилися проблеми з водопостачанням. Згідно з попередньою інформацією, проблеми могли виникнути через вранішній ракетний обстріл столиці. У повідомленні зазначається, що комунальники вже почали ремонтувати водопровідні об'єкти.

Також "Коментарі" писали, що на кордоні з Київською областю: Росія посилює військову присутність у Білорусі. Російські окупанти посилюють свою військову присутність у Гомельській області Білорусі, яка межує з Київською, Чернігівською та Житомирською, та частково, Рівненською областями України. Відомо, що керівники організацій та установ у Гомельській області отримали попередження про те, що до регіону повернуться підрозділи російської армії. Водночас російські окупанти планують посилити чисельність оперативно-тактичної авіації, для чого заплановано переліт десяти літаків на аеродром Барановичі у Брестській області.

Читайте на порталі "Коментарі": ще одна багатоповерхівка горіла у Києві: подробиці. За даними рятувальників, у 16-поверховому житловому будинку загорівся балкон однієї з квартир. Пожежа у багатоповерхівці на вулиці Олійника, 19 сталася сьогодні, 26 червня, близько опівдня. З балкону на 15-му поверсі вогонь розповсюдився на балкон 16-го поверху.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися