У Подільському районі Києва горіла багатоповерхівка

Про надзвичайну подію розповіли рятувальники

У Подільському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, горіла багатоповерхівка на вулиці Полковій, 74/76А. Загоряння виникло в електрощитовій на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогонь по кабелям розповсюдився на четвертий та п’ятий поверхи.

Пожежа супроводжувалася сильним задимленням. Під час ліквідації пожежі пожежники евакували з верхніх поверхів чотирьох людей, з них одну дитину. Одну жінку з ознаками отруєння продуктами горіння рятувальники передали медикам для госпіталізації. Загасити вогонь у багатоповерхівці вдалося менш ніж за годину. Причину виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва днями сталася пожежа у багатоповерхівці. У 16-поверховому житловому будинку загорівся балкон однієї з квартир. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Деснянському районі столиці вщент згоріла станція технічного обслуговування. Пожежа сталася на вулиці Деснянській, 28. Вогонь гасили на площі 600 квадратних метрів. Внаслідок пожежі на Троєщині згоріла не тільки СТО, також було пошкоджено два поруч розташованих автомобіля.

Читайте також, що диванний цех та квартира згоріли у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися