Гуртожиток Академії водного транспорту горів у Києві (ФОТО)

Подробиці розповіли рятувальники

У Подільському районі столиці сьогодні, 29 червня, сталася пожежа в Академії водного транспорту. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Києві, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, гуртожиток, розташований на вулиці Оленівська, 25, загорівся рано-вранці. Пожежа виникла в одній із кімнат на другому поверсі п’ятиповерхового будинку. Горіли особисті речі на площі 10 квадратних метрів. За пів години вогонь загасили. Під час гасіння пожежі з верхніх поверхів евакуювали п'ятнадцять людей. Постраждалих немає, причину пожежі наразі встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва днями сталася пожежа у багатоповерхівці. У 16-поверховому житловому будинку загорівся балкон однієї з квартир. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Деснянському районі столиці вщент згоріла станція технічного обслуговування. Пожежа сталася на вулиці Деснянській, 28. Вогонь гасили на площі 600 квадратних метрів. Внаслідок пожежі на Троєщині згоріла не тільки СТО, також було пошкоджено два поруч розташованих автомобіля.

Читайте також, що диванний цех та квартира згоріли у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися