У селі під Броварами насмерть розбився малюк

Про трагедію розповіли в поліції

У селі Княжичі Броварського району з вікна випала дворічна дитина, хлопчик загинув. Про трагедію розповів начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, малюк, залишившись без догляду, випав з відкритого вікна третього поверху.

"Народжувала, виховувала роками, а потім втратила сина за мить. Не через війну, чи хворобу, через банальну легковажність. Вчора дворічний Назар випав з відкритого навстіж  вікна, взявшись за москітну сітку, летів з третього поверху на бетон. Ніяка реанімація тут би вже не зарадила", — зазначив Нєбитов.

Керівник поліції Київської області наголосив на необхідності пильного нагляду за дітьми, щоб не допустити трагедій.

"Цей пост не для того, щоб показати горе пригніченої розпачем матері, а для усіх, хто виховує дітей. Навчіться вже робити висновки з чужих помилок! Якщо маєте вдома дітлахів, закривайте вікна, користуйтеся лише положенням провітрювання або дитячими замками", — закликав правоохоронець батьків.

Небезпека завжди поруч і, як правило, спрацьовує там, де є легковажність і безвідповідальність, додав Нєбитов.

"Сезон "випадання" дітей через відкриті вікна, на жаль, продовжується. Це страшні трагедії, але їх можна уникнути!" — наголосив керівник поліції Київщини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі Київської області розшукали трирічну дитину, яка пішки пройшла чотири кілометри від дому. Малюк зник в районі села Тарасівщина. Для пошуку дитини терміново викликали пошукові бригади. Трирічного хлопчину розшукали в Гаврилівці.

Читайте також про історію маленького втікача з Києва — дев’ятирічного хлопця шукали два дні, а допомогли у пошуках поліції діти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися