Блокпости на в'їзді до Києва: влада розповіла, чи зменшаться затори

Усі заходи, які організовані на в'їзді до Києва, на сьогодні є необхідними

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомив, яка наразі ситуація з блокпостами в Києві. Також Кулеба розповів, що адміністрація щоденно проводить наради із штабами захисту Києва та області. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву голова Київської ОВА зробив в інтерв'ю РБК-Україна.

"Тут є два підходи. Перший – нам справді потрібно зробити максимальний комфорт для наших мешканців. А є друга сторона – це небезпека. Вона нікуди не зникла, війна продовжується. Є чимало фактів чи просто чуток, які розповсюджують в ЗМІ та соцмережах", - повідомив Кулеба.

Голова Київської ОВА наголосив, що Київ досі під загрозою, тому всі заходи на в'їзді до столиці є необхідними.

"Ми не можемо повністю відкрити місто зі зрозумілих причин. На жаль, ми живемо в умовах воєнного стану і всі мають з розумінням до цього ставитися. Інакше не буде", - зазначив Кулеба.

Також Кулеба повідомив, що організацією блокпостів у Київській області займаються військові.

"Можу лише сказати, що на сьогодні всі наші Сили оборони приведені в бойову готовність, як і було до цього. Наші військові не розслаблялися. Багато блокпостів по області, як і по Києву, прибрали, щоби було простіше пересуватися. Ми залишили таку кількість і в тих місцях, де це необхідно", - заявив голова Київської ОВА.

Як повідомляли раніше "Коментарі", плата за зраду Батьківщині диверсантам становить не більше 300 доларів. Перший заступник міністра внутрішніх справ України додав, що поліція продовжує активну роботу щодо виявлення та затримання диверсійних груп та диверсантів.

Також "Коментарі" писали, що в Києві ділки намагались нажитися на великій партії бронежилетів. Столичні підприємці намагалися незаконно ввезти майже 400 бронежилетів з балістичними пластинами IV класу захисту. Вартість товару оцінили у понад три мільйони гривень. Під час митного контролю виявилося, що документи на бронежилети підроблені.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися