Щотижня кількість росте: голова Київської ОВА повідомив, скільки в області загинуло людей через російську агресію

Майже 700 осіб було вбито з вогнепальної зброї

Через російську агресію на території Київської області загинуло 1339 людей. Однак щотижня число загиблих від рук окупантів зростає. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Як повідомив голова Київської ОВА, майже 700 людей на Київщині було вбито окупантами з вогнепальної зброї.

"1339 осіб - це кількість цивільних, яких сьогодні офіційно ми вважаємо загиблими від російської агресії. Задокументовано, що майже 700 осіб було вбито зі зброї, тобто вони мали кульові поранення. Але це число, на жаль, збільшується щотижня, тому що виявляють нові випадки", - зазначив Кулеба.

Як повідомляли раніше "Коментарі", плата за зраду Батьківщині диверсантам становить не більше 300 доларів. Перший заступник міністра внутрішніх справ України додав, що поліція продовжує активну роботу щодо виявлення та затримання диверсійних груп та диверсантів.

Також "Коментарі" писали, що у Києві ділки намагались нажитися на великій партії бронежилетів. Столичні підприємці намагалися незаконно ввезти майже 400 бронежилетів з балістичними пластинами IV класу захисту. Вартість товару оцінили у понад три мільйони гривень. Під час митного контролю виявилося, що документи на бронежилети підроблені.

Читайте на порталі "Коментарі": Шмигаль розповів, чи підвищуватимуть у Києві тарифи на опалення. За його словами, до кінця наступного опалювального сезону тарифи на тепло не змінюватимуться, люди мають бути впевнені, що спокійно пройдуть зиму. Водночас він зазначив, що зима для українців буде дуже непростою, зокрема й опалювальним сезоном.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися