На Троєщині киянка з кримінальним стажем “обнесла” дитячий садок

Невідома особа проникла до приміщення дитсадка й викрала речі, поки вихователі вкладали дітей спати

До поліції Києва надійшло повідомлення про крадіжку особистих речей вихователів у дитячому садку на проспекті Маяковського. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в поліції Києва у Фейсбуці.

Поліція, прибувши на місце виклику, з'ясувала, що хтось проник у приміщення дитячого садка й викрав речі вихователів, поки ті вкладали дітей спати. 

"Співробітники кримінальної поліції Деснянського управління поліції оперативно встановили особу зловмисниці та затримали її за місцем проживання. Нею виявилася неодноразово судима за майнові злочини місцева мешканка, 1980 року народження. Відповідно до ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах військового стану, жінці загрожує до восьми років позбавлення волі", - повідомили в поліції Києва. 

Колектив дитячого садка в Києві разом із дітьми на знак вдячності подарував поліцейським малюнки.

Як повідомляли раніше "Коментарі", випускниця київського університету здобула медаль Філдса — найвищу відзнаку для математика у світі. Марина стала другою жінкою в історії, яка отримала цю нагороду, і другою представницею від України після Володимира Дрінфельда. Нагорода складє 15 тисяч канадських доларів, а медаль - це найпрестижніша нагорода для математиків, яка прирівнюється до Нобелівської премії.

Також "Коментарі" писали, що у Києві розпочали епідеміологічне розслідування через ботулізм. За даними відомства, випадок захворювання на ботулізм у Києві сьогодні, 5 липня, підтвердили у Київському міському центрі контролю та профілактики хвороб. Фахівці державної установи зафіксували випадок ботулізма у Дарницькому районі столиці.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві шахраї вкрали 40 тисяч євро за допомогою дрону. Слідство встановило, що 34-річний мешканець Києва змовився ще з двома чоловіками щодо схеми "заробітку" на обміні валют. Учасники злочинного угрупування розмістили в інтернеті оголошення. Клієнтам пропонували обмін валюти за вигідним курсом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися