За співпрацю з окупантами отримав “крісло старости” на Київщині: зловмисник постане перед судом

Зловмисник плідно співпрацював із ворогом

В Україні відбудеться суд над зловмисником, який під час окупації російськими військами Київщини здобув "крісло старости" Бучанського району завдяки співпраці з армією РФ. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Міністерстві внутрішніх справ України.

Згідно з даними слідства, зловмисник під час окупації території Київської області плідно співпрацював з російськими військовими, зокрема передавав їм дані із селищної ради щодо бійців АТО й стратегічних інфраструктурних об'єктів Бучанського району.

Також зловмисник закликав місцевих жителів підтримувати окупантів і йти з ними на співпрацю, роздавав населенню гуманітарку Росії.

"У березні 2022 року за вказівкою окупантів організував збори, де його призначили старостою кількох сіл. "Крісло посадовця" він займав, допоки українські захисники не звільнили Київщину. За скоєне йому загрожує до 12-ти років ув’язнення", - повідомили в Міністерстві внутрішніх справ.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві судитимуть злочинне угруповання, яке тримало в трудовому рабстві 120 осіб. У Києві відбудеться суд над групою зловмисників, які тримали в трудовому рабстві 120 людей. Організував усю злочинну схему депутат селищної ради на Київщині. Від дій злочинного угруповання постраждало 120 людей. Наразі обвинувальний акт щодо шести зловмисників, зокрема й щодо депутата селщної ради, направили до суду.

Також "Коментарі" писали, що експосадовицю Укрпошти судитимуть за привласнення марок на 800 тисяч гривень. Експосадовиця "Укрпошти" виконувала в липні-серпні 2019 року обов'язки начальника відділу поштового зв'язку. Тоді ж вона й привласнила поштові марки "Укрпошти" загальною сумою майже 800 тисяч гривень. Незаконно привласненими марками експосадовиця розпорядилася на власний розсуд. 

Читайте на порталі "Коментарі": на Солом’янці врятували людей з палаючої квартири. За даними рятувальників, близько третьої ночі сталася пожежа у п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Єреванській, 14-Б. Горіла одна з кімнат квартири на першому поверсі. Під час розвідки пожежники врятували трьох людей, які були в квартирі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися