У Київській області виявили масове поховання мирних громадян, вбитих військами РФ (ВІДЕО)

Скільки б не пішло часу і зусиль, воєнні злочини окупантів мають бути покарані

У селі Мироцьке, що в Бучанському районі в Київській області, знайшли масове поховання: окупанти жорстоко вбили сімох мирних мешканців. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву в інтерв’ю міжнародному телеканалу ALJAZEERA зробив голова обласного управління поліції Андрій Нєбитов.

"Скільки б не пішло часу і зусиль, воєнні злочини окупантів мають бути покарані. Це важливо не лише для України, але і для усієї міжнародної спільноти, так само як і воєнні злочини нацистів у Другій світовій війні. Все це має добре усвідомлювати командування армії Російської Федерації", - заявив Нєбитов.

На Фейсбук-сторінці поліції Київської області опублікували сюжет, де розповідають про масове поховання мирних жителів у селі Мироцьке й катування людей російськими військовими.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Бучі мешканці багатоповерхівки почали самостійно відновлювати свій будинок: без ремонту будівля зруйнується. Жителі одного з багатоповерхових будинків у Бучі самостійно почали ремонт, оскільки будівля поступово руйнується. 18 березня танк окупантів влучив у дах багатоповерхівки, у результаті чого вона загорілася. Як повідомляють жителі будинку, через пожежу було повністю знищено дах будинку й верхні поверхи.  Спеціалісти пізніше визначили, що плити перекриття зазнали значних пошкоджень, і їх необхідно буде замінити. Щоб врятувати майно від дощу хоча б якось, жителі багатоповерхівки накрили дах плівкою, однак вона зовсім не рятує. 

Також "Коментарі" писали, що в Києві ліквідували "типографію", де підробляли довідки про непридатність до армії. Щоб виготовляти підроблені документи, організатори схеми викристовували типографічний цех однієї із афілійованих комерційних структур. Фальшиві документи коштували від 800 до 2 тисяч доларів, залежно від строків оформлення.

Читайте на порталі "Коментарі": у КОВА розповіли про результати перевірки навчальних закладів Київщини на наявність укриттів для дітей. У Київській області продовжують перевіряти освітні заклади на наявність укриттів. Усього вдалося вже обстежити 322 дитячі садки області, серед яких 108 не має обладнаних укриттів, щоб захистити персонал і дітей. У повідомленні також зазначається, що перевірки тривають і в школах Київської області. 240 навчальних закладів уже мають готові укриття, а в 137 тривають роботи з їх облаштування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


лелека

14 липня 2022, 10:47

Українців знаходять і знаходять вбитими, а оті янелохи , арахамії , єрмаки - татарови, третьякови, верещуки, вся та зрадницька погань слуг путіна , у яких руки по плечі у крові українців, які три роки нищили обороноздатність України, які розповідали як шашлики будемо жарити, живі й здорові. Людей, українців, повбивали орки, головному з яких воно хотіло у очі дивитися, а вони живі й жирніють на крові українців, загнали два мільйони українців у рабство у росію, коли продали південь України путіну , а верещук ніяк не заспокоїться, розмінувала Перекоп , а наразі закликає українців евакуюватися до окупованого Криму, щоби полегшити оркам ще вивезення українців у рабство ! Якось так це все виглядає. Адже, як говорить Бутусов , воїнам "Азову" влада , отой "герой" залужний , не виплачує грошей за участь у боях. Це що , не зрада, коли захисники України не отримують заробленого ? Зрада . Чиновництво отримує все і навіть більше, а солдат взагалі за людей не вважають, чи що ? Щось воно не так. Вже й конгрес США занепокоєний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися