На Київщині в торговельно-розважальному центрі сталася пожежа: у поліції повідомили подробиці

Усіх людей з ТРЦ евакуювали

13 липня близько 14:00 у торговельному центрі на вулиці Соборній у Петропавлівській Борщагівці сталося загоряння електрощитової кімнати. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в патрульній поліції Київської області. 

"Інспектори діяли швидко. Поки один патрульний, разом з охоронцями ТЦ, усував осередок загоряння за допомогою порошкових вогнегасників, інший — евакуював всіх громадян з торгового центру", - йдеться в повідомленні патрульної поліції Київщини.

У повідомленні зазначається, що завдяки вчасному виявленню загоряння й оперативним діям поліцейських постраждалих у результаті пожежі немає. Ліквідувати пожежу вдалося самостійно.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Бучі мешканці багатоповерхівки почали самостійно відновлювати свій будинок: без ремонту будівля зруйнується. Жителі одного з багатоповерхових будинків у Бучі самостійно почали ремонт, оскільки будівля поступово руйнується. 18 березня танк окупантів влучив у дах багатоповерхівки, у результаті чого вона загорілася. Як повідомляють жителі будинку, через пожежу було повністю знищено дах будинку й верхні поверхи.  Спеціалісти пізніше визначили, що плити перекриття зазнали значних пошкоджень, і їх необхідно буде замінити. Щоб врятувати майно від дощу хоча б якось, жителі багатоповерхівки накрили дах плівкою, однак вона зовсім не рятує. 

Також "Коментарі" писали, що в Києві ліквідували "типографію", де підробляли довідки про непридатність до армії. Щоб виготовляти підроблені документи, організатори схеми викристовували типографічний цех однієї із афілійованих комерційних структур. Фальшиві документи коштували від 800 до 2 тисяч доларів, залежно від строків оформлення.

Читайте на порталі "Коментарі": у КОВА розповіли про результати перевірки навчальних закладів Київщини на наявність укриттів для дітей. У Київській області продовжують перевіряти освітні заклади на наявність укриттів. Усього вдалося вже обстежити 322 дитячі садки області, серед яких 108 не має обладнаних укриттів, щоб захистити персонал і дітей. У повідомленні також зазначається, що перевірки тривають і в школах Київської області. 240 навчальних закладів уже мають готові укриття, а в 137 тривають роботи з їх облаштування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися