У Києві внаслідок пожежі в багатоповерхівці загинула людина: рятувальники повідомили подробиці

Під час гасіння вогню у коридорі квартири було виявлено тіло чоловіка

У Києві у Святошинському районі 31 липня сталася пожежа в багатоповерхівці. Під час гасіння пожежі рятувальники ДСНС знайшли в одній із квартир тіло чоловіка. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Головному управлінні ДСНС України у місті Києві у Фейсбуці.

Рятувальники розповіли, що пожежа сталася на вулиці Академіка Доброхотова, 11-А. Повідомлення про пожежу надійшло до ДСНС приблизно о 3:15.

"Як виявилося, пожежа виникла на кухні однієї з квартир на 2-му поверсі 9-поверхового житлового будинку. О 3:38 пожежу на площі 20 кв. 3:51 – ліквідувати. Під час гасіння вогню у коридорі квартири було виявлено тіло чоловіка 1943 року народження без ознак життя", - йдеться в повідомленні рятувальників.

Наразі правоохоронні органи встановлюють причини й обставини пожежі у Святошинському районі Києва.

Як повідомляли раніше "Коментарі", знищений ракетою київський ТРЦ Retroville повністю відновив свою роботу. 29 липня повністю відновив свою роботу торговельно-розважальний центр Retroville в Подільському районі в Києві. Раніше ТРЦ був частково зруйнований ракетним ударом ворога. У ТРЦ для відвідувачів тепер відкриті понад 50 магазинів і закладів. Зокрема тепер можна відвідати магазини косметики, ювелірних прикрас, одягу, відпочити в кафе чи ресторанах.  Також повідомляється, що кінотеатр Multiplex відновив свою роботу в ТРЦ Retroville.

Також "Коментарі" писали, що київський університет просить допомогти 20-річному студенту, який отримав тяжке поранення у Лисичанску. Студент 3-го курсу Економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Єгор Шаповалов з березня воює в лавах Збройних сил України, зокрема він пройшов пекло Лисичанську й Сєвєродонецька. Саме в Лисичанську Єгор отримав поранення, тому зараз потребує допомоги.

Читайте на порталі "Коментарі": у Київській області ввели карантинні обмеження через випадок зараження сказом: подробиці. Служба державної ветеринарної медицини в зоні, де введено карантин, вживає всіх необхідних заходів для того, щоб хвороба не поширилася. Також там наразі проводять дощеплення тварин проти сказу, ведеться роз'яснювальна робота з населенням.

Читайте также