Масова загибель риби в Борисполі: названо суму збитків

Загальна кількість замореної риби становить 794 екземпляри

Загибель риби в озері Олесницькому у Борисполі в Київській області завдала збитків загальною сумою 2 млн 893 тисячі гривень. Як повідомляють "Коментарі", відповідну заяву зробили в Державній екологічній інспекції Столичного округу у Фейсбуці.

4 серпня стало відомо, що на озері в Борисполі стався масовий мор риби. Відповідні фото опублікував міський голова Володимир Борисенко.

Фахівці ДЕІ СО розрахували суму збитків в результаті мору риби в бориспільському озері. 

“Загальна кількість замореної риби становить 794 екземпляри (товстолобики, коропи, щука, сом). Загальна сума збитків становить 2 мільйони 893 тисячі гривень. Матеріали розрахунків передані до правоохоронних органів“, - повідомили в ДЕІ СО.

У Держекоінспекції повідомили про проведення обстеження озера й територій, прилеглих до нього.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині згоріли цех, автомобіль та десяток холодильників. Одна з пожеж сталася у Вишгородському районі. В селі Пірново горіло виробниче приміщення, розташоване на вулиці Київській. Вогонь гасили рятувальники з пожежних частин Вишгороду та села Нові Петрівці. На ліквідування пожежі витратили майже чотири години. Подробиці надзвичайної ситуації не повідомляють. Ще одна пожежа виникла у Броварському районі. В селищі міського типу Велика Димерка на вулиці Соборній горіло сміття.

Читайте на порталі "Коментарі": в мерії Києва розповіли про реабілітацію дітей з інвалідністю. Столичний центр реабілітації працює у штатному режимі з дотриманням вимог воєнного стану. Послуги у закладі надають як маленьким мешканцям Києва, так і дітям-переселенцям. З початком повномасштабного вторгнення російських окупантів з Києва до країн Євросоюзу представники столичної влади евакуювали понад три тисячі родин, які виховують дітей з інвалідністю.

Читайте также