У Києві водій елітного позашляховика вистрілив в опонента, який не поступився йому дорогою: подробиці

Між чоловіками виник словесник конфлікт, після чого один із водіїв почав стрілянину

У Києві затримали чоловіка-іноземця, якого підозрюють у хуліганстві. Водій позашляховика внаслідок конфлікту під час руху на дорозі вистрілив у свого опонента на легковому авто, який не пропустив його. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в прес-службі поліції Києва.

"Ми з'ясували, що наближаючись до одного з блокпостів, розташованого у напрямку виїзду з Києва, водій автомобіля Toyota Land Cruiser намагався перелаштуватись в праву смугу для швидшого проїзду, а водій Range Rover його не пропустив. Внаслідок чого між двома чоловіками виник словесний конфлікт, а далі водій першого авто дістав пістолет, вистрілив в автомобіль опонента і втік", - повідомили правоохоронці.

Водій-іноземець 1956 року виявився несудимим раніше. Наразі його вже затримала поліція й повідомила підозру в хуліганстві із використанням зброї.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині згоріли цех, автомобіль та десяток холодильників. Одна з пожеж сталася у Вишгородському районі. В селі Пірново горіло виробниче приміщення, розташоване на вулиці Київській. Вогонь гасили рятувальники з пожежних частин Вишгороду та села Нові Петрівці. На ліквідування пожежі витратили майже чотири години. Подробиці надзвичайної ситуації не повідомляють. Ще одна пожежа виникла у Броварському районі. В селищі міського типу Велика Димерка на вулиці Соборній горіло сміття.

Читайте на порталі "Коментарі": в мерії Києва розповіли про реабілітацію дітей з інвалідністю. Столичний центр реабілітації працює у штатному режимі з дотриманням вимог воєнного стану. Послуги у закладі надають як маленьким мешканцям Києва, так і дітям-переселенцям. З початком повномасштабного вторгнення російських окупантів з Києва до країн Євросоюзу представники столичної влади евакуювали понад три тисячі родин, які виховують дітей з інвалідністю.

Читайте также