У Броварах посеред дороги перекинувся вантажний автомобіль: подробиці ДТП

Чи був водій у стані сп'яніння у момент аварії, не повідомлялося

У Броварах в Київській області 25 серпня на кільцевій дорозі перекинулася вантажівка. Через аварію на дорозі утворився затор. Як повідомляють "Коментарі", про ДТП пишуть у соціальних мережах.

Наразі немає інформації щодо постраждалих внаслідок ДТП.

"На кільцевій дорозі Броварів водій вантажівки не впорався з керуванням та перекинувся на бік. Виник затор. Інформація про причини ДТП уточнюється", - повідомили в соцмережах.

На відео, яке опублікували в соціальних мережах, видно, що вантажівку намагалися поставити на колеса автокраном, однак не вдалося через значну вагу авто. Також не повідомляється, чи був водій у момент аварії в стані алкогольного сп'яніння. 

Обставини й причини аварії будть встановлювати слідчі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві обмежили надання адміністративних послуг. За даними мерії, в столиці з 23 до 25 серпня включно Центри надання адміністративних послуг працюватимуть лише на видачу готових паспортів. Заплановані на ці дати відвідування за попереднім записом перенесуть на найближчі дати у зручний для заявника час.

Також "Коментарі" писали, що в Києві вилучили психотропи на 50 мільйонів та прикрили нарколабораторію. За даними правоохоронців, чоловіка затримали на території Шевченківського району Києва під час перевезення великої партії психотропних речовин. З автівки киянина вилучили 15 кілограмів "Альфа-PVP" у сухому стані та каністри із 100 літрами — у рідкому. Вартість вилучених психотропів за цінами "чорного" ринку становить понад 50 мільйонів гривень.

Читайте также