На Київщині п’яний водій збив поліцейського

Що відомо про надзвичайну подію

У Броварському районі Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю нетверезого водія, який збив поліцейського. Про це повідомили в регіональній поліції, передають "Коментарі".

У відомстві нагадали, що у дні державних свят, 23 та 24 серпня, на Київщині тривали посилені заходи безпеки для протидії можливим провокаціям та виявлення диверсантів. Під час чергування 20-річний сержант поліції намагався зупинити п’яного водія мотоскутера, який виїхав на дорогу без захисного шолома.

Проте скутерист свідомо проігнорував заклики поліцейського та збив правоохоронця. ДТП сталася близько 22-ї години в селі Шевченкове. Внаслідок аварії поліцейський отримав перелом ноги та травму голови, його госпіталізували. Також у лікарні перебуває 28-річний водій скутера. Експертиза показала, що вміст алкоголю в його крові в шість разів вища за норму. За фактом ДТП розпочате досудове розслідування. Скутеристу загрожує до п’яти років тюрми.

Нагадаємо, минулого тижня у Броварському районі Київської області під час дії комендантської години сталася смертельна ДТП. В селі Рудницьке Баришівської територіальної громади п’яний водій легкового автомобілю "Опель" влетів в дерево. На момент ДТП в салоні іномарки знаходилися ще три пасажири, окрім водія. Внаслідок удару об дерево водій автівки загинув на місці, пасажирів вдалося деблокувати з понівеченого автомобілю живими.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ — Ковель сталася ДТП за участю мікроавтобуса і велосипедиста. У Бучанському районі Київської області поблизу селища Немішаєве мікроавтобус на смерть збив велосипедиста.

Читайте також, що у Києві іномарка влетіла в відбійник, постраждалих довелося деблокувати рятувальникам.

Читайте также