В ДТП у Києві за участі двох автівок постраждали пішоходи (ФОТО)

Що відомо про обставини автопригоди

У Києві з’ясовують обставини автомобільної пригоди за участю двох автомобілів, в якій постраждали двоє пішоходів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної поліції.

За даними правоохоронців, ДТП трапилась у Солом’янському районі Києва. На проспекті Любомира Гузара 31-річна водійка автомобіля Lexus врізалась в автомобіль Toyota, яким кермував 32-річний киянин.

Внаслідок ДТП автівка жінки виїхала за межі проїжджої частини та наїхала на двох перехожих. Постраждали жінка 1994 року народження та чоловік 1964 року народження. Із численними травмами потерпілих медики забрали до лікарні. Обставини ДТП з’ясовують. Триває досудове розслідування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розслідують обставини смертельної ДТП на Оболоні. Аварія за участі велосипедиста і легкового автомобілю сталася на з’їзді з проспекту Степана Бандери в бік вулиці Богатирської. Велосипедист виїхав на проїжджу частину та потрапив під колеса автомобіля "Тойота". 

Нагадаємо, у Києві довелося зупиняти метро через те, що людина кинулась під поїзд. Надзвичайна подія сталася на станції метро "Дарниця". Чоловік отримав травми несумісні з життям. 

Дивіться також відео про ще одне ДТП на Солом’янці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киевлянин

16 вересня 2022, 11:02

В Киеве патрульная полиция самоустранилась от выявления нарушителей ПДД. АВТОМОБИЛИ ПРОЕЗЖАЮТ НА КРАСНЫЙ СВЕТ!!!! СБИВАЮТ ПЕШЕХОДОВ НА ЗЕБРАХ!!!!! ПАРКУЮТ СВОИ БЫДЛО_ПОВОЗКИ НА ТРОТУАРАХ И ГАЗОНАХ!! МНОГО РАЗ ВИДЕЛ КАК ПАТРУЛЬНЫЕ ТОЛЬКО УХМЫЛЯЮТСЯ В СТОРОНУ НАРУШИТЕЛЕЙ ПДД И ОТВОРАЧИВАЮТ СВОИ ГЛАЗА!!!! А ВЕДЬ ПОЛИЦИЯ И ЗОЗУЛЯ В ТОМ ЧИСЛЕ ПОЛУЧАЮТ НЕ КИСЛУЮ ЗАРПЛАТУ ЗА СЧЕТ НАЛОГОПЛАТЕЛЬЩИКОВ!!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися