На Київщині під час пожежі загинули люди (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайні події

У Бориспільському районі Київської області під час пожежі загинуло двоє людей. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, надзвичайна подія сталася у селі Мазінки, що неподалік Переяслава. Згорів приватний будинок на площі 120 квадратних метрів. Пожежа сталася у п’ятницю, 16 вересня. Вогонь гасили майже три години. За цей час будинок вщент згорів. На місці пожежі знайшли обгорілі тіла двох людей. Інші подробиці поки що невідомі.


Окрім того, у п’ятницю, 16 вересня, у Борисполі сталася пожежа у під'їзді п’ятиповерхового багатоквартирного будинку. На вулиці Головатого гасили загорання сміття у сміттєпроводі. Про постраждалих рятувальники регіонального підрозділу ДСНС у Київській області не повідомляють. Причини пожеж встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, поліція Києва показала момент однієї з ДТП у Солом’янському районі столиці. Аварія сталася на перехресті вулиць Василя Липківського та Кудряшова та потрапила на камери відеоспостереження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Голосіївському районі Києва водій тягача врізався в трубопровід. Патрульні зазначили, що чоловік проігнорував дорожній знак. На місці ДТП з’ясувалося, що керманич не має дозвільних документів на перевезення великогабаритного вантажу. Фото та подробиці аварії — за посиланням.

Читайте також, що у Дарницькому районі Києва сталася сильна пожежа у 25-поверховому будинку.

Джерело: https://dsns.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися