Посеред вулиці в Києві спалахнув автомобіль

Столичні вогнеборці ліквідували пожежу в автомобілі

У Дарницькому районі столиці посеред вулиці спалахнув легковий автомобіль "ВАЗ 2107". Як повідомили у ГУ ДСНС Києва, інформація про пожежу на вул. Россошанській, 3 надійшла 26 вересня о 17:59.

Коли рятувальники прибули на місце, горів припаркований легковий автомобіль "ВАЗ 2107".

О 18:14 пожежу було локалізовано, а о 18:24 – повністю ліквідовано. На місці працювали 10 рятувальників та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Внаслідок пригоди ніхто не постраждав.

Що спричинило виникнення пожежі, з'ясовують правоохоронці.

Нагадуємо, що столичну владу закликали звільнити все керівництво "Київпастрансу". "Зараз важкі часи та підприємство ігнорує базові потреби своїх співробітників. Постійні затримки заробітної платні, один із головних факторів коли у важкий час водіїв, наче не помічають. Ігнорування потреб пасажирів, коли влада міста заявляє що транспорт в місті курсує до 22 години, але забуває що на багатьох маршрутах, скористатися громадським транспортом після 21 години практично не можливо, так як з 21 години весь транспорт починає прямувати в депо. Ігнорування водіїв на лінії, коли багато на яких маршрутах водіям немає куди сходити в туалет та помити руки. Та багато іншого", - повідомляє автор петиції.

"Коментарі" писали, що влада Києва взялася за електросамокатиВ Україні мають намір унормувати рух електросамокатів. Про це йдеться у проекті рішення Київської міської ради. У проекті зазначається, що наразі у містах України, зокрема у столиці, відсутня потрібна інфраструктура для користувачів портативного транспорту на електричній тязі (гіробордів, гіроскутерів, моноколіс, електросамокатів, електроскейтів, дрифт-трайків). У зв'язку з цим депутати Київської міської ради направлять звернення до Верховної Ради, щоб врегулювати організацію дорожнього руху для вищезгаданих транспортних засобів.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися