На Позняках в Києві спалили два автомобілі

Невідомий кинув пляшку із запальною сумішшю

На Позняках невідомий спалив два автомобілі, що належать одній людині, передає Telegram-канал "ХКиев".

Так, згідно з інформацією, підпал здійснили на світанку. Інцидент трапився приблизно о 3:30 ранку на вул. Тростянецька 12. Атаки зазнали відразу дві машини.

Свідок бачив, що під Peugeot кинули палаючу пляшку, після чого вогонь перекинувся на друге авто Smart. За словами свідка, підпал вчинив чоловік, ростом ~ 180 см, в куртці з капюшоном. Втік у двори вул. Тростянецька 47. Зараз його шукає поліція.

Як повідомляв портал "Коментарі", В Києві в ніч на 24 вересня на Новій Дарниці стався масштабна пожежа. Інцидент стався у дворі на вулиці Миколи Хвильового, 3. Вогонь охопив три автомобілі, які знаходилися на парковці. Очевидці відзначають, що машини, незважаючи на зусилля пожежників, вигоріли дотла. Про причини займання не повідомляється.

Нагадаємо, раніше в Києві за ніч горіли два автомобілі. На щастя, обійшлося без жертв. Перший виклик на лінію "101" надійшов 14 вересня, о 00:39 про те, що на узбіччі проїжджої частини дороги на вул. Пухівській, 2, в Деснянському районі столиці, горять автомобілі.

Як виявилося, горіли 2 припарковані автомобілі "Газель-3302" і "Opel Omega". Вже о 01:02 вогнеборці ліквідували вогонь. В результаті спалаху, автомобіль "Opel Omega" згорів повністю, в автомобілі "Газель" пошкоджено кузов, задні колеса і внутрішнє оздоблення салону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися