В Обухові згоріло приміщення лабораторії (ФОТО)

Що відомо про пожежу

В Обухові сталася пожежа у приміщенні лабораторії. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Київській області, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, горіла одноповерхова металева будівля на вулиці Промисловій. Це приміщення лабораторії по випробуванню асфальту. Вогонь гасили майже два десятки рятувальників з кількох пожежних частин. Про потерпілих не повідомляється. Причини пожежі встановлюють. Рятувальники оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні, 15 жовтня, внаслідок ракетного удару в одному з районів Київської області стався потужний вибух. Російські окупанти здійснили чергову атаку по інфраструктурі регіону. Внаслідок вибуху потерпілих немає. На місці події поліція забезпечує охорону правопорядку, а над ліквідацією наслідків ракетного обстрілу працюють рятувальники.

Інші подробиці ракетного удару поки що не повідомляють ані у владі, ані в поліції. Водночас керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба закликав не фіксувати місце влучання ракет та не викладати фото й відео до мереж.

Нагадаємо, що 13 жовтня вночі у Київській області під обстріл дронами-камікадзе потрапив Бучанський район. Тут зафіксували три обстріли ворожими безпілотниками. Внаслідок вибухів сталися пожежі. Обійшлося без потерпілих. Відомо, що під обстріли потрапила Макарівська територіальна громада. 

Читайте також, як антидроновий купол допоможе захистити Київ від безпілотників-камікадзе.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися