На Київщині зіткнулися вантажівка та легковик (ФОТО)

Що відомо про аварію

У Білоцерківському районі Київської області з'ясовують обставини ДТП за участі вантажного автомобілю та легковика. Про це повідомили в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, аварія сталася неподалік населеного пункту Медвин. Автопригода трапилась за участі легковика Mitsubishi та вантажного автомобіля Iveco. Поліцейський офіцер Медвинської громади Сергій Шапошніков прибув одразу після приїзду медиків, яким він допомагав на місці при транспортуванні та підтримував потерпілих.

Правоохоронці стверджують, що водій вантажівки рухався головною дорогою, як раптово в нього з другорядної в'їхав легковик. За кермом легковика був 30-річний чоловік. В його машині також знаходилась 21-річна пасажирка, яка зазнала значних травм. У водія вантажного автомобіля травма грудної клітини. Медики забрали усіх учасників ДТП до лікарні. 

Нагадаємо, в Броварському районі Київської області сталося умисне вбивство. В селі Рудня, що неподалік Броварів, лікарі знайшли мертву жінку. За фактом умисного вбивства затримали 33-річного чоловіка. Поліцейські з’ясували, що між співмешканцями виникла сварка, під час якої чоловік вдарив жінку металевим прутом по голові. Від отриманого удару 39-річна потерпіла померла на місці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Солом’янському районі Києва неподалік станції метро "Шулявська" через п’яного водія сталася смертельна ДТП. На проспекті Перемоги у Києві водій автомобіля Mercedes врізався в автомобіль Skoda. Внаслідок зіткнення водій та пасажирка легковика Skoda отримали травми несумісні із життям.

Ще одна смертельна аварія сталася в Оболонському районі Києва. На Гостомельському шосе зіткнулися два легкових автомобілі. Водій автомобіля Ford Sierra виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Dacia Logan. Внаслідок ДТП водій автомобіля Ford загинув на місці. Водія автомобілю Dacia госпіталізували в лікарню.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися