У пожежі під Броварами постраждали троє людей (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

Під час пожежі на території Броварської громади загинув чоловік, ще двоє людей отримали опіки. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася житловому будинку в Броварському районі в селі Требухів. Горів двоповерховий житловий будинок на вулиці Парковій.

Повністю загасити вогонь рятувальникам довелося майже за дві години. Під час пожежі загинув чоловік та двоє людей отримали опіки. Потерпілих доставили до лікарні. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, в Броварському районі Київської області сталося умисне вбивство. В селі Рудня, що неподалік Броварів, лікарі знайшли мертву жінку. За фактом умисного вбивства затримали 33-річного чоловіка. Поліцейські з’ясували, що між співмешканцями виникла сварка, під час якої чоловік вдарив жінку металевим прутом по голові. Від отриманого удару 39-річна потерпіла померла на місці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Солом’янському районі Києва неподалік станції метро "Шулявська" через п’яного водія сталася смертельна ДТП. На проспекті Перемоги у Києві водій автомобіля Mercedes врізався в автомобіль Skoda. Внаслідок зіткнення водій та пасажирка легковика Skoda отримали травми несумісні із життям.

Ще одна смертельна аварія сталася в Оболонському районі Києва. На Гостомельському шосе зіткнулися два легкових автомобілі. Водій автомобіля Ford Sierra виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Dacia Logan. Внаслідок ДТП водій автомобіля Ford загинув на місці. Водія автомобілю Dacia госпіталізували в лікарню.

Читайте також, що в Оболонському районі Києва вщент згорів приватний житловий будинок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися