В кількох громадах Київської області буде чутно вибухи

Де в регіоні проводитимуть підривні роботи

На Київщині тривають планові роботи з розмінування територій, через що в кількох громадах можуть чути вибухи. Про це попередили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

"Сьогодні, 4 листопада, в Бучанському районі підрозділи ДСНС будуть проводити знищення вибухонебезпечних предметів. Може бути чутно звуки вибухів!" — йдеться в повідомленні Київської обласної військової адміністрації.

Мешканців Київської області закликали зберігати спокій та дотримуватись правил безпеки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом ліквідували масштабну пожежу у складській будівлі. Пожежа сталася у Вишгородському районі Київської області. Горіла складська будівля в селі Нові Петрівці на вулиці Новопромисловій. Тут загорілась крівля двоповерхової складської будівлі та була загроза розповсюдження вогню. Пожежу понад п’ять годин гасили три десятки рятувальників.

Нагадаємо, у Київській області молодий хлопець холоднокровно наніс матері десять ударів ножем та в деталях продумав план втечі. 18-річного хлопця затримали працівники кримінальної поліції біля платформ залізничного вокзалу у Києві з квитком до Івано-Франківська. 

Читайте також, що в Броварах на одному з міських підприємств стався вибух.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися