У Броварах на одному з міських підприємств стався вибух

Подробиці розповів мер міста

У Броварах на одному з міських підприємств стався вибух. Про це розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

"На жаль, сьогодні вранці стався трагічний випадок на одному з міських підприємств, яке займається металопереробкою. Під час виробничого процесу вибухнула одна з леварних установок. На жаль, є один загиблий працівник. Випадок не пов'язаний з військовими діями", — повідомив Сапожко.

Мер Броварів додав, що на території підприємства працюють співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій та правоохоронці. Броварський міський голова висловив щирі співчуття родині загиблого. Інші подробиці вибуху поки що невідомі.

Як пише видання "Трибуна-Бровари", на одному з підприємств міста вибухнув котел, через що загинула людина. Це сталося сьогодні, 29 жовтня, близько 11 години на підприємстві, що розташоване на вулиці Богунського, 26. Під час технологічного процесу вибухнула установка з виготовлення алюмінієвого порошку без послідуючого горіння.

Нагадаємо, у Києві затримали адміністратора ломбарду. В Святошинському районі столиці адміністратор одного із ломбардів купував викрадене майно та зберігав у приміщенні боєприпаси. Фінансова установа розташована на вулиці Булаховського. В приміщенні ломбарду провели обшуки, під час яких вилучили мисливську рушницю, дві бойові гранати, понад 700 набоїв різного калібру, а також ювелірні вироби та інші речові докази.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварському районі Київської області сталося умисне вбивство. В селі Рудня, що неподалік Броварів, лікарі знайшли мертву жінку. За фактом умисного вбивства затримали 33-річного чоловіка. Поліцейські з’ясували, що між співмешканцями виникла сварка, під час якої чоловік вдарив жінку металевим прутом по голові. Від отриманого удару 39-річна потерпіла померла на місці. 

Читайте також, як депутат та столичний банкір організували схему втечі ухилянтів за кордон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися