У Київській області з рибалками стався трагічний випадок (ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

У Київській області з двома рибалками стався трагічний випадок на воді. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, на одній з водойм вже затемна човен рибалок перекинувся. Чоловіки опинилися у воді. Один з них встиг покликати на допомогу і небайдужі громадяни викликали поліцію.

"Наші поліцейські оперативно прибули на місце події, дістали човен для порятунку, разом із рятувальниками витягнули чоловіка  із води, надали допомогу. Як виявилось, ще до прибуття екстрених служб товариш рибалки потонув. Його тіло дістали водолази", — розповів Нєбитов.

Керівник Національної поліції України в Київській області висловив співчуття близьким загиблого та закликав громадян відповідально ставитись до власної безпеки, зокрема — на воді. Вын також оприлюднив відео порятунку одного з рибалок.

Нагадаємо, Канівське водосховище у Київській області поповнилося майже десятьма тонами риби. Тоді зариблення на водоймі провели протягом двох днів. У листопаді Канівське водосховище у Київській області поповнилося ще майже трьома тонами риби.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області провели зариблення Веселокутського водосховища тонами риби. Водойму, що розташована в селі Веселий Кут, зариблювали протягом двох днів. За цей час у водосховище вселили 7,6 тисяч товстолобів, 2,9 тисяч білого амура та 2,5 тисячі коропа. У Київському рибоохоронному патрулі нагадали, що для того, щоб провести будь-яке зариблення водойми, необхідно дотримуватися встановлених українським законодавством правил.

Читайте також, що на Київщині набула чинності заборона на вилов риби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися