В Київській області п’яний водій на смерть збив дитину (ФОТО)

Що відомо про смертельне ДТП

У Київській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди трагічно загинула дитина. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, ДТП сталася в Білоцерківському районі Київської області. В Брилівці водій легкового автомобілю в стані алкогольного сп’яніння збив дванадцятирічного хлопчика з багатодітної родини.

"Хлопчик пішов купити їжу, повертався додому узбіччям, не дійшов до оселі всього 100 метрів… 57-річний водій легковика збив дитину насмерть. За попередні даними водій керував напідпитку. Зараз він затриманий", — повідомив Нєбитов.

Керівник Національної поліції України в Київській області розповів, що родина загиблої дитини були змушені переїхати з Херсонщини через війну. На Київщину сім’я з вісьмома дітьми переїхала лише місяць тому.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за останні дні через відключення світла в Київській області зросла кількість ДТП за участі пішоходів. Всі вони були в темному одязі і не мали світловідбивачів. Щоб не стати жертвами дорожньо-транспортної пригоди пішоходи мають подбати про власну безпеку. Важливий елемент мати захист на одягу — світловідбивачі.

Нагадаємо, в Бучанському районі Київської області вантажівка з двома цистернами газу вилетіла з мосту в річку Здвиж. ДТП сталася в Бородянці цього тижня. Водій газовозу рухався по Бородянському мосту, не впорався з керуванням та з’їхав в річку Здвиж. На місці аварії рятувальники дістали газовоз з водойми. Водій вантажівки загинув.

Читайте також, що в селі під Броварами сталася ДТП за участю бензовозу та легкового автомобілю



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

20 листопада 2022, 15:06

Вылавливают всю рыбу, даже аборигенные виды которые вылавливать нельзя. Нарушая законы Украины о рыбальстве, оренде водоёмов и этим разрушают природу. Сами только наживаются а всех остальных загавкивают, не подпускают к ставу даже с одной удочкой. По придумывали, что только можно ловить по субботам и воскресеньям (в законе такого нигде не указано). Думают вечно тут жить и богатится. Сам из этого села, знаю что пишу. А задержанного в дтп фамилия Чкана Владимир

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися