З першим снігом у Києві сталося кілька ДТП з потерпілими (ФОТО)

Подробиці розповіли в столичній поліції

У Києві з початком снігопаду трапилось кілька дорожньо-транспортних пригод з потерпілими. Як уникнути небезпечних ситуацій та аварій на зимовій дорозі, розповіли в Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

Лише за минулу добу, як тільки почало сніжити, столичні патрульні отримали п’ять викликів про ДТП потерпілими. Серед причин аварій — неуважність за кермом, несправний технічний стан автомобілю та необрання безпечної швидкості.

В Патрульній поліції Києва дали водіям кілька важливих порад щодо керування в умовах погіршення погоди:

·       не виїжджайте в сніг або ожеледь, якщо не поміняли на автомобілі літню гуму на зимову;

·       обирайте безпечну швидкість;

·       дотримуйтеся безпечної дистанції;

·       під час ожеледиці не робіть жодних різких рухів педалями або кермом, швидких гальмувань і прискорень, адже будь-який маневр може призвести до занесення;

·       якщо в автомобілі механічна коробка передач, то віддавайте перевагу гальмуванню двигуном.

В Патрульній поліції Києва закликали водіїв не бути самовпевненими та оприлюднили фото ДТП, що сталися у столиці, що сталися з випадінням першого снігу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за останні дні через відключення світла в Київській області зросла кількість ДТП за участі пішоходів. Всі вони були в темному одязі і не мали світловідбивачів. Щоб не стати жертвами дорожньо-транспортної пригоди пішоходи мають подбати про власну безпеку. Важливий елемент мати захист на одягу — світловідбивачі.

Нагадаємо, в Бучанському районі Київської області вантажівка з двома цистернами газу вилетіла з мосту в річку Здвиж. ДТП сталася в Бородянці цього тижня. Водій газовозу рухався по Бородянському мосту, не впорався з керуванням та з’їхав в річку Здвиж. На місці аварії рятувальники дістали газовоз з водойми. Водій вантажівки загинув.

Читайте також, що в Київській області п’яний водій на смерть збив дитину з багатодітної родини переселенців.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися