Під час негоди у Києві пошкоджені сотні дерев (ФОТО)

У столиці триває ліквідація наслідків аварійних ситуацій

У Києві внаслідок негоди зламано 120 дерев. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

За даними мерії столиці, майже півсотні повалених дерев та гілок у Києві вже прибрали рятувальники, а міські служби продовжують ліквідацію наслідків негоди.

"Протягом 21-22 листопада Комунальна-аварійно рятувальна служба "Київська служба порятунку" здійснила 18 виїздів на прибирання дерев, повалених негодою, ще понад 30 – прибрали "зеленбудівці". Загалом унаслідок крижаного дощу у столиці зламано 120 дерев та ще близько 100 пошкоджено", — повідомили в КМДА.

У Києві триває обстеження скверів, парків та проспектів. Найбільше ушкоджених дерев виявили в Шевченківському районі столиці. Киян закликали бути обережними під час негоди, а водіїв — не паркувати автомобілі в недозволених місцях, а також під деревами. Ліквідація наслідків негоди у Києві триває. 

Нагадаємо, у Києві закінчився безморозний період, однак казати про початок метеорологічної зими у столиці ще зарано, вважають фахівці. У Центральній геофізичній обсерваторії імені Бориса Срезневськогорозповіли, що найкоротші безморозні періоди у столиці були у 1902 та 1945 роках, а рекордно довгий зафіксували цього року. Синоптики назвали орієнтовну дату, коли у Києві наступить метеорологічна зима.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за прогнозами директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, зима у Києві і в Україні в цілому буде теплою з температурою вищою за норму. Похолодання будуть короткочасними і можуть бути надзвичайно жорсткими. В цілому в зимовий період середня температура повітря буде близько п’яти градусів морозу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися