На трасі Київ-Одеса сталася масштабна ДТП: усі смуги руху перекрито (ФОТО)

На трасі Київ-Одеса ускладнено рух через зіткнення трьох вантажівок

На 94-му кілометрі траси Київ-Одеса сталося зіткнення трьох вантажівок. Усі смуги руху у напрямку Одеси перекрито. Про це повідомляє патрульна поліція Київщини.

"Увага! Автопригода на 94 км автодороги Київ — Одеса! Сьогодні, близько 7-ї години, неподалік м. Біла Церква трапилась ДТП за участі 3 вантажівок", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що унаслідок ДТП усі смуги руху у напрямку Одеси перекрито, організовано реверсивний рух.

Водіїв просять з розумінням поставитися до тимчасових незручностей та завчасно планувати свої маршрути, враховуючи подану інформацію.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що через масштабну ДТП було перекрито всі смуги руху в напрямку Києва. На 34 км автодороги Київ — Чоп трапилась автопригода за участі трьох транспортних засобів. Усі смуги руху у напрямку столиці було перекрито.

На Київщині чоловік насмерть збив велосипедиста, втік та спалив авто. Під Києвом водій збив велосипедиста, втік та підпалив своє авто, щоб приховати сліди злочину. Правоохоронці розшукали винуватця смертельного ДТП.

У Києві вщент п'яний водій їздив зустрічною смугою. Поліцейські зупинили транспортний засіб. Під час спілкування з 40-річним водієм, інспектори одразу помітили ознаки алкогольного сп'яніння.

Прилад Drager показав результат - три стрілочки. Це означає, що водій керував автомобілем із рівнем алкоголю в крові більш як 5 проміле. Це перевищує допустимий показник у понад 25 разів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися